procedure

Procedure

Stap 1:
Vul het inschrijfformulier in, deze kun je vinden in het menu of door hier te klikken. Je kan hier ook Spaanse lessen en accomodatie kiezen.

Stap 2:

Nadat wij jouw inschrijving ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Om te beginnen met zoeken, hebben wij het volgende nodig:

  • Curriculum Vitae
  • Foto
  • Aanbevelingen (als je hierover beschikt)

* Zorg er alsjeblieft voor dat alle documenten recent zijn.

Zodra we dit ontvangen hebben, beginnen wij zo snel mogelijk met het zoeken naar het perfecte project voor jou. Een project wat voldoet aan jouw wensen en behoeften. Houdt er rekening mee dat het zoeken naar een project tijd in beslag neemt. Gemiddeld hebben wij 2 tot 3 maanden nodig voor dit proces. Dus zorg er alsjeblieft voor dat je je op tijd aanmeldt.

Stap 3:

Wanneer wij opties voor je gevonden hebben, zullen wij jou dit per e-mail laten weten. Op dat moment kunnen we ook bekijken of het gastgezin programma en de spaanse lessen door ons geregeld kunnen worden. Het is mogelijk om het project gelijk te bespreken, maar je kunt het bedrijf of project ook eerst bezoeken om te bekijken of dit echt is wat jij wilt en of het goed voelt (als je in Costa Rica bent).

Stap 4:

Als dit een verplicht onderdeel van je studie is, zorg er dan voor dat je project van te voren goedgekeurd wordt of geef ons een lijst met de eisen van je opleiding (bij stap 2).

Stap 5:

Zodra je aangekomen bent in Costa Rica, zullen we een afspraak voor je maken met het bedrijf waarvoor je gaat werken en we zullen de laatste formaliteiten regelen. Mocht er gedurende je verblijf in Costa Rica iets zijn, dan is er een helpdesk beschikbaar.