wie zijn wij

Wie zijn wij

Advanced Placement Services bestaat al sinds 1981 en is één van de oudste bemiddelingsbureaus in Costa Rica. Wij hebben al 26 jaar ervaring met het vinden van het juiste project voor iedereen!

De service van Advanced Placement Services bestaat uit het vinden van het juiste project voor jou, het helpen met het opstellen van het contract en de voorwaarden (zoals accomodatie, etc.), we halen je op van het vliegveld als je aankomt in Costa Rica en je hebt toegang tot een helpdesk van 24 uur per dag gedurende je verblijf hier.

Daarnaast, wij kunnen voor iedereen een geschikt project vinden, het niveau van je opleiding maakt niet uit. Advanced Placement Services heeft een groot netwerk in Costa Rica en wij weten wat de wensen en behoeften van onze klanten zijn. Wij bieden één pakket aan waarmee je kan beginnen aan een onvergetelijk avontuur.

Location
Advanced Placement Services is gevestigd in het hart van Costa Rica, San Jose. Ons adres is Avenida 2da, calle 9. Downtown San Jose.

Wij zijn er klaar om jou te helpen bij het vinden van het beste project!

Wil je meer informatie over wat wij kunnen doen voor jou of over de procedure? Heb je nog steeds vragen na het lezen van de website of is het gewoon niet helder genoeg? Geen probleem! Stuur ons een mail met jouw vraag en wij zullen je zo snel mogelijk een antwoord geven.